top of page
project%20pythonia_edited.jpg

Lidmaatschap

Ben je gek op zingen, wil je veel nieuwe liedjes leren en alles te weten komen over noten en zangtechniek? Vanaf 5 jaar kun je terecht bij Kinderkoor Fermaatjes. Vanaf 12 jaar zing je mee in het Jeugdkoor.
Je mag vrijblijvend twee repetities bijwonen (meezingen!). Tijdens deze repetities kun jij kijken of Kinder- en Jeugdkoor Fermaatjes bij jou past. 

Als je na de proeflessen besluit dat je lid wilt worden, heb je niet veel nodig:

  • een stevige zwarte 24-rings A4 map om de liedjes in te bewaren. Deze breng je iedere repetitie mee.

  • zwart /rode kleding. Tijdens optredens dragen alle koorleden uitsluitend zwart met rode kleding. Dit geldt ook voor schoenen en accessoires (geen roze strikken in het haar of neon veters in de schoenen dus!

Kom je een keer meezingen? Meld je aan voor een proefles via secretariaat@fermaatjes.nl, geef door hoe oud je bent en in welke groep/klas je zit op school. Je hoort dan zo snel mogelijk met welke klas je mee kunt doen.


Plaatsing van de klassen gebeurt op basis van niveau, ervaring en leeftijd door de dirigent maar de volgende klassen kunnen ongeveer aangehouden worden:
Klas 1: groep 1 t/m 7
Klas 2: groep 8 t/m klas 4-5 middelbare school

Inschrijven als lid?
Als de proeflessen zijn bevallen kun je je inschrijven als lid. Klik hier voor meer informatie over de inschrijving en de contributie.

Bedankt voor de inzending!

wachten fermaatjes.jpg

Repetities

De Fermaatjes bestaat uit een Kinderkoor en een Jeugdkoor. Het Kinderkoor is verdeeld in 2 klassen. Kinderen doorlopen in principe eerste twee opleidingsjaren waarin ze naast liedjes zingen ook de noten leren, hun muzikaal gehoor en geheugen ontwikkelen en werken aan een goede zangstem. In de koorklas wordt dit verder uitgebreid en mogen zij meezingen met het Kinderkoor. Samen zingen zij niet alleen meerstemmige muziek, maar ook in andere talen. Wanneer de kinderen naar de middelbare school gaan, komen zij in het Jeugdkoor. Hierin zitten ook de jongens met mannenstemmen, zodat de meerstemmigheid nog verder uitgebreid wordt. 


De repetities vinden plaats op donderdag in sociaal cultureel centrum De Biechten aan de Vincent van Goghlaan 1 in Hintham. De tijden zijn als volgt:

  • Klas 1: 17.00 – 18.00 uur

  • Klas 2: 18.00 – 19.30 uur

repetitie fermaatjes.jpg

Inschrijven als lid

Geachte ouder,

Wat leuk dat jouw zoon of dochter lid wil worden van Stedelijk Kinder- en Jeugdkoor Fermaatjes! We wensen hem/haar een heel gezellige en muzikale tijd toe bij ons koor!

Hieronder lees je de belangrijkste zaken over het lidmaatschap van 'Fermaatjes'

Aanmelding

•   Vul zowel het aanmeldformulier als het machtigingsformulier a.u.b. volledig in en stuur beide digitale documenten via email naar secretariaat@fermaatjes.nl.

Aanmeldformulier Kinderkoor

Machtigingsformulier Kinderkoor

Aanmeldformulier Jeugdkoor

Machtigingsformulier Jeugdkoor


•   U ontvangt per email van ons secretariaat een bevestiging van de inschrijving.

Repetities en concerten

•   Kijk voor repetitietijden en concerten op onze website, www.fermaatjes.nl

•   Je wordt per mail op de hoogte gehouden van onze activiteiten.

•   Afmelding voor repetities of concert s.v.p. melden via WhatsApp bij de dirigenten Foske Hibrands (06-38456435) of Cillian van der Staak (06-40458763).
Voor andere vragen en/of opmerkingen graag mailen naar secretariaat@fermaatjes.nl

Contributie

•  Contributie is voor klas 1 € 16,00 per maand per kind, over het gehele kalenderjaar d.w.z. € 192,- per jaar.​​

•  Contributie voor klas 2 is €17,50 per maand per kind, over het gehele kalenderjaar d.w.z. €210,- per jaar.

•   Contributie is verschuldigd vanaf de datum die de penningmeester in de emailbevestiging vermeldt. Geef je jouw kind op voor de 15e van de maand, dan betaal je contributie over die bewuste maand. Geef je jouw kind na de 15e op, dan betaal je met ingang van de daaropvolgende maand contributie.

•   Betaling van de contributie vindt plaats via automatische incasso. Vul daarvoor het machtigingsformulier in. 


Beëindiging van het lidmaatschap

•   De opzegtermijn is een kalendermaand vanaf de eerste van de maand na opzegging. Dit geldt ook voor de periode rond de zomervakantie.

•   Opzegging geschiedt door een email aan het secretariaat van het kinderkoor, secretariaat@fermaatjes.nl

bottom of page